ideoita ja innostusta

Kielitivolin tavoitteet

Tavoitteiden määrä voi vaihdella riippuen verkoston luonteesta sekä henkilö- ja rahallisista resursseista. Niiden kautta tulee kuitenkin pyrkiä toiminnalle valtionavustuspäätöksessä asetettuihin päämääriin, ts. siihen, että nykyistä useammalla oppilaalla olisi realistinen mahdollisuus opiskella myös muita vieraita kieliä kuin englantia ja mielellään jo alaluokilla.  

KEHITTÄMISTOIMINNAN TAVOITTEET:

1. Pohjois-Pohjanmaan alueverkoston kokoaminen ja organisointi.

2. Kielitivolin (v. 2009–2011) tulosten ja parhaiden käytänteiden levitystyö alueella Oulu, Haukipudas, Kalajoki, Kempele, Muhos, Oulunsalo, Raahe, Sievi, Ylivieska. Myöhemmin on tarkoitus laajentaa yhteistyötä laajemmallekin Pohjois-Pohjanmaalla.

3. Muiden kielten kuin englannin ja kotimaisten kielten opiskelun lisääminen (tiedotus, prosessien suunnittelu eri kunnissa, kielimainonta/kielisuihkutukset)

4. B-kielten valintojen lisääntyminen 

5. Kieltenopettajien ja kielten opetukseen erikoistuneiden opettajien koulutus verkoston jäsenten koulutustoiveiden pohjalta

6. Keskustelun herättäminen kielivalinnoista ja kieltenopetuksesta ja –opiskelusta Pohjois-Pohjanmaalla tiedotusvälineissä ja huoltajien keskuudessa.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: